Mål 2015

Än så länge har jag inte kommit på så många mål men de jag har haft lite i min tanke det senaste tänkte jag ta och rabbla upp. Jag kommer även skriva varför jag har just det målet.

♥Skaffa ett jobb. Främst för att jag vill tjäna mina egna pengar och känna att jag kan köpa en tröja som jag vill ha när jag vill ha den. Typ så. Inte behöva gå till mamma och pappa för att be om pengar. Jag kanske har ett jobb på ingång men det återstår att se.

♥Börja övningsköra. Eftersom jag fyller 16 första januari så får jag börja övningsköra nästa år. Då är mitt mål att inte dra ut på det utan göra det så ofta jag kan!
 
Umgås mer. Sluta göra allt jag gör (tränar, rider osv) ensam. Försöka vara mer med vänner och hitta på saker.
 
♥Lära känna nya människor. Denna punkten är mer något jag "vill" inte lixom ett mål att åh nu denna veckan ska jag bannemej lära känna den och den och den personen. 
 
Hitta en bra balans. Jag trivs väldigt bra med min träning och så just nu, så mitt mål är att hålla motivationen uppe och fortsätta tycka att det är lika kul som jag tycker att det är just nu.
 
♥Göra det jag inte är van vid. Denna punkten är lite lik den här ovan. Jag vill ha en omväxlande träning som är rolig och inte bara göra samma saker hela tiden utan våga testa något nytt! Nu i höst och vinter har jag testat ganska mycket men vill testa ännu mer olika träning :D
 
♥Stay calm. Jag vill vara lugn. I vår kommer vi skriva NP men just nu är jag inte ett dugg stressad inför det. Hoppas det sitter kvar i vår med.
 
Vara glad och posetiv. Behöver jag ens skriva någon motiation till denna punkten??
 
❤️Ta hand om mig själv mer. Dvs vara rädd om min hud och smörja in den. Jag har en ganska torr hudtyp vilket oftast leder till sprickor och ormskinn på vintern. Ta hand om mitt hår, för att inte tala om mina naglar...skäms. Ta hand om mig själv i helhet, de är jag ganska dålig på just nu tyvärr.

Hittade ingen passade bild men denna får duga haha. 
GOTT NYTT ÅR VÄNNER!!
/E